Dzisiaj jest 20 maja 2018, 12:02

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
Post: 12 mar 2013, 15:59 
Offline

Rejestracja: 15 sty 2013, 17:56
Posty: 143
Auto: Civic
silnik: d16y3
KM/NM: -/-
Imię: Eryk
skąd: Huta/Puławy
a wiec moze ktos powiedziec gdzie sie robi zworke...?? ;) bo u mnie zaplon zostal ustawiony bez zworki....;p wiec teraz niech ktos objasni gdzie w 4g robi sie zworke dziekuje...;)


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 12 mar 2013, 23:39 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 sty 2013, 1:05
Posty: 1629
Lokalizacja: Daleki wschód
Auto: ee8
silnik: b16a1T
KM/NM: 247/239
skąd: ty jest?
tam gdzie w kazdym 4g pod schowkiem po prawej stronie jest zlacze 2 pin brazowy i czarny kabel

_________________
Towarzysze, w roku ubiegłym osiągnęliśmy mniej niż planowaliśmy ale to i tak więcej niż się spodziewaliśmy.

www.atomoto.eu


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group