Dzisiaj jest 13 lis 2018, 5:36

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: 26 cze 2016, 16:12 
Offline

Rejestracja: 28 sty 2013, 19:26
Posty: 11
Auto: EK3
silnik: D15z6
KM/NM: ??
Imię: Grześ
skąd: Lublin
Jak w temacie potrzeba mi dosłownie na chwile podmienić aparat zapłonowy o oznaczeniu Td-80u (z EK3 lub D16y7) w celu sprawdzenia czy faktycznie mój jest do wymiany oczywiście nic za darmo, powiedzmy 4-pak piwka. Podjadę w wyznaczone miejsce Lublin i okolice, dalszych wycieczek też się nie boję :-)


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 28 cze 2016, 20:30 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 kwie 2014, 13:07
Posty: 448
Auto: Civic
silnik: B18C4
KM/NM: 170
Imię: Rostek
skąd: Lublin
Jeżeli będzie pasował, to mam taki z D14Z2, niestety nie wiem na chwilę obecną jakie ma oznaczenie.


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 04 lip 2016, 6:43 
Offline

Rejestracja: 28 sty 2013, 19:26
Posty: 11
Auto: EK3
silnik: D15z6
KM/NM: ??
Imię: Grześ
skąd: Lublin
Niestety, ale nie będzie pasować :(


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group