Dzisiaj jest 21 sty 2018, 20:21

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Post: 19 gru 2016, 22:18 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 kwie 2015, 18:44
Posty: 79
Auto: Integra
silnik: B18
KM/NM: 75
Imię: Jacek
skąd: CH
Udostępniam efekt małego romansu z językiem java. Nie jest to super wynalazek, pewnie niektórym może wydać się to bezużyteczną rzeczą.
Po naciśnięciu loga "HONDZIARZE.PL" zostajemy przekierowani na dział naszego forum, w którym organizowane są piątkowe spoty. Nie trzeba już wchodzić na forum, logować się i szukać działu. Tutaj mamy wszystko za jednym kliknięciem :)
Apka odpali na każdym androidzie w wersji 4.0 i wyżej.
Jedyne o co mogę prosić to pobieranie i ewentualnie komentarz czy jest sens tworzyć takie dodatki dla naszego forum i czy ktoś będzie z tego korzystać. Możecie też podrzucać pomysły jakie opcje i skróty mogą udoskonalić ten nie znaczący wiele projekt ;)

http://www.wyslij-plik.pl/pokaz/986768---uk6j.html#


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 20 gru 2016, 18:41 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 maja 2015, 19:01
Posty: 647
Auto: Civic EJ2
silnik: D15B7
KM/NM: 101
Imię: Michał
skąd: Lublin
Nie otwiera pliku pobranego
Android 6.0.1
Galaxy J5 2015


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 20 gru 2016, 18:47 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 maja 2013, 8:56
Posty: 634
Auto: BB9
silnik: xxx
KM/NM: xxx
Imię: Mateusz
skąd: Lublin
A to nie wystarczy podczas przeglądania działu włączyć opcje i wcisnąć dodaj skrót na pulpicie?

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 20 gru 2016, 18:56 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 maja 2015, 19:01
Posty: 647
Auto: Civic EJ2
silnik: D15B7
KM/NM: 101
Imię: Michał
skąd: Lublin
Cicho mordujesz inicjatywe :p
Jak dasz rade to bys zrobil cos z google maps i lokalizacja przez tel w real time jak da rade :D wiem glupie


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 20 gru 2016, 22:11 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 kwie 2015, 18:44
Posty: 79
Auto: Integra
silnik: B18
KM/NM: 75
Imię: Jacek
skąd: CH
Mateusz masz racje, ale tak jak wspominałem, proszę was o propozycje i pomysły na fajną apke.
Michał, sprawdzane na 6.0.1 i odpala. Gdzie wywala Ci błąd?
A To real time to koncepcja podobna do mapki jak w undergroundzie, że widzisz, gdzie są inne samochody? :D


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 20 gru 2016, 23:16 
Offline
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 lut 2013, 0:35
Posty: 4159
Auto: is200
silnik: 1G-FE
KM/NM: 155/195
Imię: Kuba
skąd: lbn
Noo


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 21 gru 2016, 1:23 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 maja 2015, 19:01
Posty: 647
Auto: Civic EJ2
silnik: D15B7
KM/NM: 101
Imię: Michał
skąd: Lublin
Lisek dokladnie taka sama kmina :D
Po pobraniu na tel nie chce sie.uruchomic instalka


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 21 gru 2016, 14:27 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 kwie 2015, 18:44
Posty: 79
Auto: Integra
silnik: B18
KM/NM: 75
Imię: Jacek
skąd: CH
Moze musisz w ustawieniach zaznaczyć "nieznane źródła". Nie bedziemy z tym na razie walczyć, bo apka jest w tym momencie mało użyteczna.
Ciężki temat z tą mapką z nfsa :( musiałbym posiadać prawa do jakichkolwiek map. Poszukam jakiś nawigacji open-source. Jakby coś postępowało to będę dawać znać.
Ale jakby ktoś miał jeszcze inne ciekawe pomysły to dawajcie znać. Lubie wyzwania :)


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 21 gru 2016, 16:50 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 maja 2015, 19:01
Posty: 647
Auto: Civic EJ2
silnik: D15B7
KM/NM: 101
Imię: Michał
skąd: Lublin
Jak lubisz wyzwania to moze mi zaprogramujesz arduino aby zgrać to z aplikacją na telefon:P połączenie BT abym z telefony mogl sterować wyjsciami na przekazniki :D ??


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Post: 21 gru 2016, 16:58 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 kwie 2015, 18:44
Posty: 79
Auto: Integra
silnik: B18
KM/NM: 75
Imię: Jacek
skąd: CH
Sam zacząłem walczyć z javą żeby zgrać telefon z arduino. A masz płytke z Bt czy masz moduł dołączany?


Na górę
 Wyświetl profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group